Portfolio

Munkáink

Nagyon szívesen tervezünk családoknak otthonokat és cégvezetőknek ipari épületeket, hogy örömteli pillanatokat szerezzünk vele.

Családok számára lakóépületek kialakítása elég változatos. Van köztük lapos tetős – minimál stílusú, földszintes magastetős – hagyományos kialakítású, mediterrán stílusú.

Cégvezetők számára munkahelyteremtő vagy állattartó épületek is elég változatos kialakításban készülnek. Ezek a projektek főleg pályázati támogatással épülnek, melyhez minden támogatást megkapnak tőlünk.

Lakóépületek

Családi ház

Családi ház

extra vendégtérrel

3 gyerekes család részére készült földszintes, modern kivitelű lakás, melyben a lapos tető és az eltolt nyeregtetős kialakítás ötvöződik.  Igény volt a lakás központi helyén a konyha-étkező-nappali helyiségek kialakítása a szélfogóból megközelíthető nagy fedett terasz, mely a közösségi életnek ad teret. Itt lett elhelyezve jakuzzi, főző sarok és 20 fős személy fogadására alkalmas vendégváró hely. A lakószobák a hátsókert felé kerültek elhelyezésre, mindegyikhez fürdő kapcsolódik

Lakóépület

Lakóépület

környezethez igazodva

Baráti házaspár részére került megtervezésre a lakóépület. Sokáig egy tetőtérben kialakított lakórészben laktak. Lépcsőház nem éppen ideális volt a mindennapi használatra. Garázsba beállás is ki volt centizve. Igényük volt egy földszintes, nagyobb alapterületű lakásra, igazodva a környezethez. Színvilágban a meleg barna és a tört fehér szín dominál.

Lakóépület

Lakóépület

mediterrán jelleggel

Középkorú házaspár részére készült egy meglévő földszintes lakóépület bővítésével, átalakításával mediterrán jellegű lakóépület.  Igény volt a földszinten kétállásos garázs, dolgozószoba és egy L alakú nappali-konyha-étkező együttes kialakítása és kazánhelyiség. Emeleten 2 hálószoba, mindkettőből megközelíthető legyen egy fedett erkély, gardrób és fürdőszoba.

Színvilága meleg barna színárnyalata domináljon.

Dolgozzunk együtt

Oldalunkon betekintést kapsz arról, hogyan tudunk támogatni, szolgálni a házépítés gondolatának megszületésétől a kivitelezés ellenőrzésén át a használatbavételi engedély megszerzéséig.

Tetszik, amit látsz? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Táblázatunk kitöltésével már előre tudsz nekünk segíteni, hogy felkészülten várjuk az elengedhetetlen személyes találkozást. A találkozó lehet személyes vagy online.

Egyeztetések és találkozók időpontja is személyre szabva kerül megállapításra, igazodva a Te időbeosztásodhoz.

- Vasné Harsányi Mária és Vas Gyula -

15 + 5 =