Portfolio

Munkáink

Nagyon szívesen tervezünk családoknak otthonokat és cégvezetőknek ipari épületeket, hogy örömteli pillanatokat szerezzünk vele.

Családok számára lakóépületek kialakítása elég változatos. Van köztük lapos tetős – minimál stílusú, földszintes magastetős – hagyományos kialakítású, mediterrán stílusú.

Cégvezetők számára munkahelyteremtő vagy állattartó épületek is elég változatos kialakításban készülnek. Ezek a projektek főleg pályázati támogatással épülnek, melyhez minden támogatást megkapnak tőlünk.

Ipari projektek

Gyártó üzem

Édesipari termelői, gyártó üzem

Esztár

A településen két éve kezdődött az édesipari termékgyártás. Szezonálisan a régóta jól ismert téli fagyit állítanak elő. A retró édességekre folyamatosan nagy igény van, így szükség volt egy új üzem építésére. Acélszerkezetes, szendvicspanelű szociális helyiségeket és az üzemet magába foglaló csarnoképület.

Szarvasmarháknak

Állattartó épület

Esztár

Acélszerkezetes, mélyalmos tartású szarvasmarha istálló, melyben az állatok ellátásához szükséges fedett terek, karámok kerültek kialakításra.

Műhely

Lakatos műhely

Nagyhegyes

A szabadon álló épület együttes  utca felöli részen acélszerkezetű félereszes, nyitott fedett parkoló kerül elhelyezésre, mögötte az acélszerkezetű nyeregtetős lakatos szerelő műhely, melynek első részében iroda, szociális helyiségek kerülnek kialakításra és ehhez csatlakozva műhelyt és garázst magába foglaló épületrész.

Dolgozzunk együtt

Oldalunkon betekintést kapsz arról, hogyan tudunk támogatni, szolgálni a házépítés gondolatának megszületésétől a kivitelezés ellenőrzésén át a használatbavételi engedély megszerzéséig.

Tetszik, amit látsz? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot!

Táblázatunk kitöltésével már előre tudsz nekünk segíteni, hogy felkészülten várjuk az elengedhetetlen személyes találkozást. A találkozó lehet személyes vagy online.

Egyeztetések és találkozók időpontja is személyre szabva kerül megállapításra, igazodva a Te időbeosztásodhoz.

- Vasné Harsányi Mária és Vas Gyula -

8 + 10 =